ATV de Omval

Ons complex is gelegen op het mooiste stukje grond tussen Alkmaar en Stompetoren. Het zo genaamde OOR. Om u even een indicatie te geven. Het OOR is het stuk grond aan de overkant van de N242 als u kijkt vanaf de parkeerplaats van tuincentrum Ranzijn. Het complex is heel makkelijk te bereiken. Per fiets is het mogelijk om door het tunneltje bij Ranzijn te rijden richting Stompetoren. Als u door het tunneltje bent is de ingang van het complex van de vereniging meteen aan uw linkerkant. Per auto neemt u richting Stompetoren meteen de eerste afslag en rijd weer richting de N242 het complex van de vereniging ziet u meteen aan uw rechterkant.

De Omval is een vereniging met ongeveer 100 leden van jong tot oud waarbij gezelligheid en tuinplezier hoog in het vaandel staan.  De Omval heeft een eigen kantine waar minimaal 2 x per dag de gelegenheid wordt geboden om te genieten van een kopje koffie of thee en onder het genot hiervan even bij te praten met u mede tuinders.

Jaarlijks worden uit de vereniging diverse activiteiten georganiseerd die bijdragen aan een extra stukje ontspanning. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons secretariaat (tel. 072-5123386), of komt u even langs op het complex om de cultuur van onze vereniging even op te snuiven.

Ons adres is: Noordervaart 133, 1841 GA Stompetoren

Bezoek ook onze website:  www.atvdeomval.nl